۲۰ تير ۱۳۹۶ ۱۴:۲۳
کد خبر: ۱۲۶۸۷۰
tv

معاون امور مجلس رئیس جمهوری با اشاره به اینکه حقوقدانان درباره امکان ایجاد یک شبکه تلویزیونی اختصاصی دولت اشتراک نظر ندارند، ابراز امیدواری کرد که بحث‌های حقوقی در این باره حل و فصل شود.


به گزارش عطنا، حسینعلی امیری در گفت‌وگو با خبرآنلاین، اظهار کرد: اینکه می‌توان شبکه تلویزیون شخصی داشت یا خیر، قانون اساسی اجازه می‌دهد یا نمی‌دهد، بحث‌های حقوقی دارد که هنوز به جمع‌بندی نهایی در این موضوع نرسیدیم چون نظر حقوقدان‌ها درباره این موضوع متفاوت است و اجماع نظری وجود ندارد.


وی با بیان اینکه معتقدیم باید امکان ارائه و اطلاع‌رسانی دستاوردهای دولت برای مردم وجود داشته باشد، افزود: سال گذشته هفته دولت که خدمت مقام معظم رهبری بودیم بعد از آنکه آقای رئیس جمهوری و آقای معاون اول گزارشی از دستاوردها و اقدامات دولت دادند، مقام معظم رهبری فرمودند «خدمات دولت به عنوان خدمات نظام جمهوری اسلامی به اطلاع مردم برسد» خوب این کار نیاز به ابزار اطلاع‌رسانی دارد که امیدواریم بحث‌های حقوقی درباره شبکه تلویزیونی دولت حل و فصل شود.


امیری اضافه کرد: پس از حاشیه‌های اخیر در صدا و سیما درباره نحوه انعکاس اخبار رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه، گمانه‌زنی‌ها درباره ضرورت برخورداری دولت از یک شبکه مستقل افزایش یافت. درحالی که چهره‌هایی خارج از دولت این امر را مغایر قانون اساسی می‌دانند، اما برخی دولتمردان با اشاره به فعالیت شبکه‌های افق و امام رضا(ع) معتقدند که در چارچوب فعلی نیز می‌توان شبکه ویژه دولت داشت.


معاون امور مجلس رئیس جمهوری در ادامه این گفت‌وگو، درباره صحبت‌های اخیر رئیس مجلس  مبنی درباره اصلاح قانون اساسی نیز گفت: آنچه آفریده بشر است، قطعاً کامل نیست و می‌تواند اشکالاتی داشته باشد. بشر خالق قانون اساسی و قانون عادی است بنابراین نمی‌توانیم بگوییم بی ایراد و بی اشکال هستند. وی افزود: شاید اشکالات قوانین عادی و اساسی در عرصه عمل مشخص شود حال آنکه این اشکالات در موقع تصویب نمایان نبودند اما وقتی در زمان اجرا نمایان شدند، قوانین نیازمند اصلاح هستند، بنابراین هیچ قانونی ساخته و پرداخته بشر بی عیب و ایراد نیست.


امیری یادآور شد: وقتی در خود قانون اساسی راهکاری برای اصلاح قانون اساسی است، این مسأله حکایت از آن دارد که بعد از مدتی قانون باید با شرایط روز تطبیق داده شود بنابراین صحبت آقای لاریجانی کاملاً منطبق بر موازین حقوقی بوده و کاملاً با ساز و کار و فرآیند موجود در قانون اساسی قابلیت اجرایی دارد.


وی که سابقه عضویت در شورای نگهبان را دارد، درباره لزوم اصلاح اصولی قوانین مربوط به انتخابات گفت: قانون انتخابات قانون عادی است و باید منطبق بر قانون اساسی باشد بنابراین اصلاح قانون انتخابات نیازی به اینکه بخواهیم قانون اساسی را دستکاری کنیم ندارد و با مکانیزم راحت و ساده طرح یا لایحه توسط مجلس شورای اسلامی انجام می‌شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار